perjantai 17. syyskuuta 2010

Kaivattu Heartthrob

Tilasin hiukan ponikarvaa, koska huomasin tilaisuuteni tulleen; väriä Heartthrob oli vihdoin saatavilla! Olen ollut tuota väriä vailla ties kuinka ja kauan, eikä sitä ole suostunut kukaan myymään omista varastoistaankaan, koska väri on sen verran kiven alla.
Ostin kuitenkin vain 2 punttia, koska rahatilanteeni sattui tilauksen tekemisen aikaan olemaan HUONO. No, eiköhän nuo nyt hetkeksi riitä...
Tilasin myös Peaches and Cream-väriä, kun olipa sekin loppu viime tilauksen aikaan... Nyt saa Flutterbyekin vihdoin tukan :)


Buttons jo kerkesikin saada tukkansa valmiiksi. Valitettavasti minulla ei ole "ennen" kuvaa tästä raasusta, koska siitä on jo todella kauan aikaa kun tämän sain ja aloitin sen kuntoon pistämisen.
Poni oli kuitenkin todella likainen ja karvat saksitut, kuivat ja kamalassa takussa (se mitä niistä oli jäljellä).


Olen siis jo hyvän aikaa sitten pessyt ja rootannut ponin, se on seissyt hyllyssä pinkkiä raitaansa vaille valmiina ympäripyöreästi sanottuna kuukausia.
Heti kun karvatilaus saapui, roottasin nuo viimeisetkin plugit ja Buttons on taas kunnossa ^^
Ihan kaikkea pinttynyttä likaa en saanut ponista irti, sarven ja korvien kärkiin jäi vielä pippurilikaa. Mutta välttelen yhä kloriittilappujen kanssa pelleilyä, joten poni kelpaa näin :D


Äiti ja varsa vihdoin yhdessä ^^ Rakastan äiti-varsa-pareja :)

torstai 16. syyskuuta 2010

¡Hola!

Aloitin ystäväni kanssa espanjankurssin, alkeiden opiskelun. Kurssia varten täytyi tietysti ostaa asiaan kuuluva kirja, ja sitä hakiessani kirjakaupasta silmäni osui varsin ihanaan pakkaukseen:


Varsin suloinen My Little Pony School Set lähti kyllä empimättä mukaani :D
Olen aivan innoissani varsinkin tuosta penaalista!
Kanssakurssilaiset tuntuivat olevan sitä mieltä, ettei aikuisella ihmisellä normaalisti kuuluisi olla ekaluokkalaisen koulukamppeita, mutta hei, täytyyhän sitä opiskellessa olla mieluisat välineet :D
Suosittelen tätä settiä kaikille, pysyy mieli iloisena :D
Alla vielä parempaa kuvaa penaalista ja viivottimesta.