perjantai 25. helmikuuta 2011

"Kylpyponi"

Äiti osti minulle kirpparilta jo pari viikkoa sitten tämä ison G3 vauvan. En vaan millään ole jaksanut käydä sen takkuisten karvojen kimppuun ennen eilistä... Mutta nyt se on esittelykunnossa :)

Lapussa luki "kylpyponi", kai tämä sitten on jokin kylpylelu :D


Vauva on ihan nätti, karvat ovat vaan aika hamput... Ne olivat kyllä aikamoisessa takussa, ja kammattuani ne tulos oli aika villi afro :D Vedelle kokeilin vähän kesyttää karvoja, mutta lopulta päätin letittää harjan estääkseni sitä sojottamasta joka ilmansuuntaan. Häntä on onneksi parempi.

Tämä on nyt ainoa G3 joka minulla on esillä. Tilanpuutteessa ne muutamat G3set jotka omistan ovat olleet laatikossa yläkaapissa säilytyksessä jo kuukausia... Tämän tyrkkäsin kuitenkin kirjahyllyn (ponihyllyn) päälle, ja se lieneekin seuraava paikka johon alan poneja asuttamaan.
Monesti olen meinannut myydä G3 ponini, mutta joka kerta kun otan ne esiin tulen siihen tulokseen, etten raaski... Paremman kodin kyllä ansaitsisivat :(

lauantai 5. helmikuuta 2011

Kreikkalaista ja vähän muutakin

Tapasin pitkästä aikaa ponikeräilijäystävääni ja OMG mitä aarteita hänellä oli minulle tarjolla!

Kreikkalainen Sunlight ja vielä MOC! Sinipilvinen symboliversio.


Kaksi erilaista vaatesettiä, MOC molemmat



Toisesta on kuplan liimaukset ajan saatossa alkaneet pettää, toinen taas on tainnut olla auringossa kun kupla niin kellertää :D

Sand Digger ja Star Dancer ovat kivassa kunnossa, tarvitsivat vain hiukan kampaamista.


Sand Diggerin harjasten valkoiset raidat ovat tyypillisesti alkaneet hamppuuntua, mutta eivät ole mielestäni vielä kamalan pahat. En uskaltanut kokeilla josko suoristusrauta olisi karvoja hiukan kesyttänyt, koska Beach Ballin kanssa kävi aikaisemmin pikku äksidentti...

Cotton Candy-laukku on kiva lisä kokoelmaani, joka koostuu toistaiseksi lähinnä vain poneista. Oheistavara on tervetullutta vaihtelua :)


CCn kankussa on punainen tahra, jota en varmaan lähde yrittämään poistamaan.

Kaupan päälle sain vielä pari takakorttia, Baby Gustyn (sparkle) ja Sugarberryn.


Oli kyllä oikein hyvät kaupat ^^
Olen myös ilokseni huomannut, että päivänvaloa riittää jo huomattavasti pidempään, eikä ole enää niin vaikeaa keretä kuvamaan valoisaan aikaan :)