maanantai 25. heinäkuuta 2011

Streakyn kesyttömät kutrit

Streaky on löytynyt kirpparilta samaan aikaan useamman muun ponin kanssa joskus. Tämän ponin karvat näyttivät kuitenkin niin tuskalliselta alkaa selvittää, että se on lojunut kopan pohjalla odottelemassa kampaajaa...
Minulla ei ole kuvaa ponista ihan siinä kunnossa, missä sen löysin, mutta tämä antaa hiukan osviittaa;


Kuvassa olen siis jo avannut hännän usealta toisiinsa sotkeutuneelta letiltä ja kammannut karvat auki. Huhhuijjakkaa mikä homma oli!

Kun olin saanut takut auki, niin aloin suoristaa karvoja suoristusraudalla. Tämmöiseltä poni näytti hännän suoristuksen jälkeen ja kammattuani harjan auki;


Ja siis kukaan ei usko millainen homma tuon harjan kampaamisessa ja setvimisessä oli.. :D Minä kun luulin, että tuossa hännässä oli hommaa!
Hännän ja harjan välillä oli kyllä huima ero tässä vaiheessa :D

Ja vielä Streaky nättinä harjankin suoristuksen jälkeen;


En olisi ihan heti uskonut, että tuosta hamppukasasta noin nätit karvat vielä saisi!
Streaky sai myös kevyen taikasienipesun ja oli sitten valmis hyllyyn.

Tiedän, että näille Rainbow Curl poneille kuuluisi korkkiruuvikiharat, mutta omaa silmääni miellyttää enemmän suorat ja sileät karvat, joten jätin ne noin.

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kirppariprinsessa

Muutaman tylsän sadepäivän ratoksi olen kunnostellut useamman ponin. Mitään kovin suuria kunnostuksia ei ole tullut tehtyä, mutta yllättävän paljon aikaa menee näihin "pienempiinkin" projekteihin... Aloitan tästä kirppislöydöstä, josta viime postauksessa mainitsin;



Princess Royal Blue / Sapphire. Ponissa ei ollut mitään kovin suurta vikaa, karvat takussa ja kuivat ja pintalikaa. Kropan ja pään välillä on pieni sävyero, jos oikein tarkkaan katsoo. Otsalta oli kynitty 3 plugia lyhyeksi.


Avasin ponin ja harjasin karvat. Häntä oli kahdessa osassa, toisen tupsun mukana tinseleitä ja toinen pelkkää normi-karvaa :) Olen toisenkin prinsessan kunnostanut, enkä muistanut tätä jännää häntäratkaisua ennenkuin näin sen nyt uudestaan.


Häntä oli muuten aika haastava saada ulos ponista, kun noiden symbolien kiinnitystapit ovat niin pahasti edessä tuolla ponin sisällä... Häntäprikka ei millään meinannut suostua tulemaan oikeasta raosta ja ulos :D

Pesin ponin taikasienen avulla, suoristin karvat suoristusraudalla ja roottasin otsikseen ne puuttuvat 3 plugia. Olin säästänyt juuri tällaista tilannetta varten tupsun erään toisen ponin karvaa ja näin ollen otsis on rootattu aidolla ponikarvalla.



Ihan nätti prinsessasta siis tuli :) Hyllyyn pääsi muiden sekaan taas yksi sitä kauan odottanut ^^

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Uudempaa sukupolvea

Hyvin on harvakseltaan nyt tullut hankittua G1siä... Kirpparilta poimin yhden ponin mukaani reilu viikko sitten, mutta esittelen sen vasta kun olen saanut sen hiukan edustavampaan kuntoon :)
Kaupassa huomasin, että oli tullut uusia FIM / G4-poneja. Siinä oli useampikin ihan nätti, mutta tämä vei sydämeni ihan totaalisesti <3


Sugarcup on niiin söpö! Kuppikakku-symboli on ehkä ihanin ikinä. En voi vastustaa söpöjä muffineja :D


Tässä lähikuvaa ponin pikkuisesta ystävästä:


Ja sitten minulle on jäänyt rästiin näiden G3 vauvapehmojen esittely.


Äiti on kantanut näitä minulle kirpparilta niin tiuhaan tahtiin, etten ole kerennyt esitellä niitä, tai laittaa niitä edes vähän siistimpään kuosiin kun jo seuraavaa pukkaa :D Ne on nyt hiukan rähjäisiä, lähinnä tukat takussa, mutta olen ne silti jo hyllyllä säilytellyt. Kampaan ne sitten kun innostus iskee :)

Tämä on näistä vauvoista kaikkein ihanin. Lieneekö se tuo muiden värimaailmasta poikkeava sävy... Kuitenkin jostain syystä kivempi kuin nuo muut :)