sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Joka sorttia


Tässä muutama G4nen, jotka on tullut ostettua. Edustettuna niin sarvelliset, siivelliset kuin ihan normi maaponitkin, lol.








En vaan millään raaski ottaa näitä paketeistaan... Vievät kamalasti tilaa näin :D
Harmittelin joskus ajat sitten, kun jätin Dewdrop Dazzlen ostamatta siihen törmätessäni, mutta löysin sen onneksi nyt uudestaan :)

torstai 17. toukokuuta 2012

Blind Bags


Vihdoin! Blind bageja! Olen näitä himoinnut siitä asti kun ekat ilmestyivät, mutta mistään en ole koskaan löytänyt :(
Nyt Paratiisikartanolta saamieni vinkkien ansiosta sain haalittua itselleni koko kakkos aallon!
Juoksin pää kolmantena jalkana ensimmäiseen paikkaan, jossa näitä kerrottiin olevan ja löysinkin 17 pussia. Jonkin aikaa pähkäiltyäni (aiheesta lisää alla ;)) tempaisin koko laatikon mukaani.


Tiesin, että näissä on jossakin kohtaa pussia numero, joka kertoo mikä poni on pussin sisällä. En ollut asiaan kuitenkaan sen enempää perehtynyt ja tämä numeron etsintä osoittautuikin hiukan hankalaksi... Olimme avokin kanssa varmaan huvittava näky siellä leluosastolla, rapistellen nenät kiinni näissä pusseissa :D Tuskastuminen meinasi jo ottaa yliotteen, kunnes vihdoin ymmärsin, missä numero on ja se ahaa-elämyksen huuma oli upea, LOL. Tarkistimme vain pikapikaa, ettei laatikossa ollut samoja poneja ja kiikutin sen sitten kassalle :)

Kotona alkoikin avaamisen riemu...


Nämä 17 söpöläistä kuoriutui siis ekasta satsista :)


Seuraavana päivänä kävin katsastamassa toisen paikan, josta huhuttiin näitä löytyvän ;)
Sielläkin oli melkein täysi laatikko kakkos-aaltoa ja poiminkin sieltä kaikki puuttumaan jääneet mukaani


Nyt on sitten koko kakkos-aalto kasassa :) Ja minä olen erittäin iloinen :D En tiedä miten paljon muut näistä tykkäävät, mutta itse en ole ollut ponirintamalla pitkään aikaan mistään näin innostunut, haha :D

Kartsalla parikin mukavaa ihmistä on lupautunut minulle diilereiksi, ostavat minulle puuttuvia blind bageja niitä löytäessään ja ensi viikolla minulle pitäisikin olla tulossa jo ihana paketti täynnä kolmos-aaltoa <3

maanantai 14. toukokuuta 2012

Poniperheet


Vaikka kaikki kolme perhettä onkin vajaita, niin sopivat ne tähän äiti+varsa-teemaan hyvin, joten nämäkin esittelyssä nyt :)

Perhe Bright Bouquet minulla oli lapsena, ilman poikavauvaa, joten ei ole sitä tullut hankittua. Tämä perhe onkin oma suosikkini tietenkin ;)


Perhe Sweet Celebrations on tullut vähän vahingossa kerättyä, mutta nyt tuntuu, että on pakko ostaa poikavauvakin jotta perheen saa täyteen...


Apple Delight perhe onkin vain äidin ja tyttövauvan voimalla pystyssä tällä hetkellä


En jotenkin edes halua hankkia poikavauvaa Bright Bouquet perheeseen, koska pidän lapsuuden ponejani omassa hyllyssään, muusta laumasta "erossa" eikä poika edes siis pääsisi hyllyssä perheensä pariin :(
Muihin perheisiin tulen kyllä varmaan etsimään täydennystä tulevaisuudessa.

Minulla on kamalasti G4 asiaa tänne postailtavaksi, joten varautukaa FIM-ponien ryöppyyn lähiaikoina :D

tiistai 8. toukokuuta 2012

Äidit & vauvat osa 4


Tuplavarsat :)

Bow Tiella on normi-varsansa lisäksi myös espanjalainen vauva


 Lickety-Split äidillä  ensihammasvauva ja NBBE varsa. Räpsyripsi vielä puuttuu


Glory-perheessä äiti on italialainen ja toinen varsa saksalainen


Äiti-Gusty on glitteritön versio, varsat ovat NBBE ja brasilialainen. Tästäkin perheestä puuttuu räpsyripsivauva (ja perus-äiskä)


Olen hiukan kahden vaiheilla, teenkö sitä viimeistä osaa ollenkaan, kun se olisi perheponipostaus (eli poneista joihin kuuluu isä, äiti ja tyttö- sekä poikavauvat), mutta minulla ei ole yhtään perhettä täysin kokonaisena... Toisaalta taas se sopisi tähän aiheeseen. Mitä mieltä te olette?