perjantai 6. huhtikuuta 2012

Äidit & vauvat osa 1

Edelliseen postaukseen kommentoi Aquila, että olisi kiva nähdä lisää äiti + varsa pareja, jos minulla niitä on. Ja onhan minulle muutamat kertyneet... Koska näitä on kuitenkin sen verran paljon, ajattelin esitellä ne useammassa osassa. Tässäpä siis osa yksi :)

Ensin ihanainen Honeycomb varsansa kanssa;


Tämä pari on mielestäni kyllä jo täällä blogissa esiteltykin, mutta ajattelin nyt laittaa uudestaan tämän postaussarjan mukana.

Lemon Drop vauvansa kanssa;


Varsa on saksalainen, etsinnässä kovasti perusversiokin.

Surprise ja Baby Surprise;


Yritän postata osan 2 viikon sisään :)

5 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania! Minä tykkään niin tämmöisistä postauksista. :3 Omalla toivelistalla olisi erityisesti Baby Lemon Drop maminsa kaveriksi.

    VastaaPoista
  2. Yllätyn joka kerta Honeycombien ja Surprisejen yhdennäköisyydestä, oikeastaan sekoitan ne aina jatkuvasti toisiinsa :D (Koita tässä nyt taivuttaa Surprise monikossa, äh...)

    Ja voi tuota saksalaista Lemon Drop -vauvaa, joka on niin sievä! Ottaisin sen mielelläni oman perusversioni kaksoseksi :)

    VastaaPoista
  3. Söpöäsöpöäsöpöä! Tätä lisää, kiitos.

    Jänskää, että Honeycomb-ponien harjat ovat eri väriset...enpä ole tuota ennen huomioinutkaan.

    Ihana tuo saksalainen varsa!

    Ostin eBaysta Baby Surprisen, mutta se katosi matkalla. :( Joskus näin. Myyjä halusi väenvängällä palauttaa rahat, vaikka olin valmis pistämään menetyksen puoliksi. Hän oli niin tarkka luottamuksen ylläpitämisestä. Ihailtavaa rehellisyyttä.

    VastaaPoista
  4. Ihana postauksen aihe, äiti-varsaparit on niin söpöjä. Itsellä oli keräilyn alussa suunnitelmana keräillä vain niitä, mutta se sitten vähän jäi.

    Surprise täydentäisi minulta yhden sarjan, tuntuu vain että minulla on huono tuuri kyseisen ponin kanssa. Sitä kun ei tunnu olevan ikinä myynnissä kun on rahaa... Eihän se mikään harvinainen ole, miulle vain niin vaikea. -.-

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommenteista! En tiennyt, että tämä olisi näin ilahduttava postaus-aihe :)

    Mir Q; Voi harmi :( Kiva kuitenkin, että myyjä oli noin mukava :)

    Niwina; Itselläkin on usein vaikeuksia löytää joitain ihan tavallisiakin poneja, siksi joskus tuleekin maksettua "liikaa" jostain wantsista, kun sen vihdoin löytää sopivassa kunnossa sopivan rahatilanteen aikaan... :D

    VastaaPoista