tiistai 2. maaliskuuta 2010

Alkuhöpinät.

Noniin. Päästyäni bloggailun makuun massailu-blogini myötä, päätin tehdä blogin myös toisesta sydäntäni lähellä olevasta asiasta; ponikeräilystä :)
Oikeastaan poniblogi oli ensimmäisenä mielessäni, mutta jostain syystä tein ensin massailublogin...
My Little Ponyt ovat vieneet sydämeni pahemman kerran, enkä pistä pahakseni ollenkaan :D

Kohta koittaa keräilyni vuosipäivä! Aika on mennyt hurjan nopeasti! Paljon on tullut opittua vuoden aikana, ja tietysti paljon tullut kerättyä poneja ;)
Viimeksi laskettuani ponit pääluku mahtoi olla 150-160 kieppeillä, nyt pitäisi päivittää tuo tieto ^^
Jonkinsortin kokoelmakuva pitäisi myös ottaa, tänne blogiin näytille :)

Uudet hankinnat ja ponien kunnostukset tänne ainakin tulen tarinoimaan, mutta täytyy katsoa josko jotakin muutakin kivaa keksisi aiheesta :)

Tässä kuva lapsena omistamistani poneista, lapsuuslaumastani.



Ikävä kyllä ponit eivät ole ne alkuperäiset lapsuuden ponini, vaan nyt myöhemmin uudestaan ostetut, sillä alkuperäiset ovat jonnekin mystisesti hukkuneet :´(
Banana Surprisen kampa tosin on säilynyt lapsuudestani ja se on siis alkuperäinen :)
Kun aloitin keräilyn, keräsin aluksi pääasiassa lapsuudenlaumaani uudestaan (yritettyäni ensin turhaan etsiä niitä alkuperäisiä porukoitteni autotallista...). Nyt lauma onkin täysi ollut jo pitkään muuten, mutta vihreä lohikäärme puuttuu vielä...
Erityisesti nämä lapsena omistamani ponit ovat lähellä sydäntäni. Luultavastikin siitä johtuen kerään Bow Tien ja Gustyjen eri versioita innokkaasti :) Kuuluivathan ne lapsuuslaumaani ja olivat molemmat yksiä suosikeistani lapsena.
Toivon yhä kovasti, että ne alkuperäiset lapsuuden ponini vielä jostain löytyisivät, jostain piilosta varastoituna... Luultavasti ne eivät koskaan löydy, mutta ainahan sitä saa haaveilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti