perjantai 11. kesäkuuta 2010

Kolme suurta wantsia

Tänään saapui se toinen odottamani ponipaketti! Paketissa oli kolme ponia, jokainen niistä aivan kärkipäässä want-listallani. Kaikken ihanin näistä kolmesta on ehdottomasti TAF Yum Yum;

Yum Yum on mielestäni yksi kauneimmista poneista. Jokin siinä vaan viehättää... Aivan äärimmäisen kaunis! Näitä on näkynyt myynnissä todella vähän; vain yhden olen muistaakseni huomannut Suomen markkinoilla yhden vuoden aikana. Mahdollista tosin on myös se, että minulta on mennyt vain ohi ;) Oi onnea kun tämä vihdoin koristaa nyt hyllyäni ^^ Baby Honeycomb sai vihdoin äidin;


Tämänkin nättösen saamista olen ehtinyt jo hiukan odotella... Buzzy bees takapuolessa :D Tässä äiti ja vauva yhdessä;


Pidän kyllä enemmän vauvan karvojen väristä, melkein toivon, että äidillä olisi samanmoiset...

Ja viimeisenä se uusi Gusty;


Gusty on hurjan likainen, ja mitä nyt kerkesin sitä tarkemmin tutkia niin suurin osa taitaa olla vieläpä pippurilikaa... En ole varma saanko sitä millään pois, mutta kokeillaan... Kloriittia en ole vielä koskaan läträillyt poneihin, eikä kovasti kiinnosta aloittaa nytkään.
Olin ostavinani ihan normi glittersymbolisen Gustyn, mutta tämän silmät ovat vihreät kuten UK Gustylla, joten tämä taitaakin olla Skandinaavi..?
Täytyykin selvitellä, onko tämä arvollisesti eri kuin normi glittersymboliversio...

2 kommenttia:

  1. Oih, tuo on todella suloinen tuo Gusty. Olen totaalisen ihastunut sen jouhien väritykseen. Taas alan himoitsemaan G1:siä, vaikka G3:ssakin olisi vielä paaaljon hankittavaa. Muutenkin harmittaa, kun ei ole voinut poneja ostella pitkään aikaan, ja tässäkin kuussa on mm. Turun reissu ja yksi vähän hintavampi kenkäostos, niin taasen jää ponit kakkossijalle :/.

    Onko nämä laumantäydennyksesi muuten UK vai US eBaystä peräisin?

    VastaaPoista
  2. Joo, Gustyt on aivan ihania <3
    Ja niitäkin vielä monta keräämättä :D

    Nämä on ihan Suomesta ostettu, yhdeltä Paratiisikartanolaiselta :)
    (Enhän mä mitään paypaleja sun muita osaa käyttää, saati ymmärrä eBaysta mitään ostaa :´D )

    VastaaPoista