torstai 17. kesäkuuta 2010

Cheerilee puhelimessa

Ajattelin esitellä tässä viimeisimmän neronleimaukseni :´D
Eli kännykkäkorunani killuvan ponyville-Cheerileen.
Muutama viikko sitten löysin tämän pinkin ponin yhdestä rojulaatikostani (...) jonne olin sen unohtanut useita kuukausia aikaisemmin ja päätin ripustaa sen puhelimeeni, kun ei sen urasta avaimenperänä tullutkaan mitään...


Tämä siis on alunperin tehty avaimenperäksi melkein vuosi sitten ja sitä virkaa se toimittikin vähän aikaa, kunnes jouduin luopumaan siitä kun kyllästyin ettei avaimeni enää mahtuneet kätevästi taskuuni koiraa ulkoiluttaessa.
Niinpä poniparka lojui kuukausitolkulla laatikon pohjalla...
Puhelin ehti vaihtua tuossa kuukausien kuluessa, ja huomasin ponin sointuvan oikein kivasti nykyisen puhelimeni väritykseen (tai ainakin paremmin kuin entiseen harmaa/hopea-mustaan) ja hiukan muuttamalla ponin kiinnitysmekanismia siitä tuli oikein kiva kännykän
somiste ^^

Idean silloin melkein vuosi sitten ponyville-avaimenperään sain Paratiisikartanolta kun joku oli siellä tuommoisen tehnyt :)
Ohjeet ponyville-koruun löytyi täältä. Ohjetta tosin piti hiukan muokata, koska linkin ohjeessa tehdään kaulakoru, mutta ei paljoa poikkea avaimenperästäkään :)
Itsehän kännykkäkorua varten vain irrotin avaimenperää varten kiinnittämäni ketjun+lenkin ja vaihdoin tilalle toisesta kännykkäkorusta tuon nauhan.

Käytän niin vähän puhelinta (sen kertoo kuukausittain n. 3 euron puhelinlasku :D ) etten vielä ole saanut osakseni kummeksuvia katseita muilta ihmisiltä, kun puhun kännykkään josta roikkuu My Litte Pony... :P

2 kommenttia:

  1. Heh, muistan tuon! On se kyllä aika suloinen ^^. Näyttääkö nuo Ponyvillet muuten vähän G4:lta..? Ainakin niillä on samantyyppiset mittasuhteet ja turpa.

    VastaaPoista
  2. Hehee, niin, ylpeänä esittelin tätä sinulle silloin kun se oli vielä entisessä ammatissaan avaimenperänä :P
    Joo, näyttää tosi paljon G4silta! Liekö sitten mistä Hasbro saanut idean uusimpiin "perus"poneihinsa... -_-
    G4 ponyvillet ei muuten ole oikeastaan muuttuneet näistä G3sista juuri ollenkaan, ellen nyt ihan väärin muista...

    VastaaPoista