sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Pikku Tabby

Kiertelen kirppareita silloin tällöin, mutta en ole enää aikoihin mennyt sinne "ponijahtiin". Eilen käväisin lauantain ratoksi kirppiksellä ja löysin Teeny Tiny Little Tabbyn :)


Vauva on uskomattoman hyvässä kunnossa, varsinkin kun kirpparilöydöt yleensä ovat mitä ovat... En ole vielä törmännyt Teeny Tinyyn, jonka tukka ei olisi täydellinen hamppukasa, jota on mahdoton edes kuvitella harjaavansa... Omistan tämän Little Tabbyn jo, mutta sen tukka tosiaan on juuri semmoinen vanukasa, että olenkin jo kerennyt tuskailla mitä sille tekisin. Tässä siis oikein tervetullut upgrade :)
Kuvassa ponin karvat näyttävät paljon huonommilta kuin livenä. Ajattelin hiukan kammata kiharoita, mutta on hyvä noinkin.
Hämmästelin tosiaan ponin hyvää kuntoa, kaikki maalit täydelliset eikä poni ole edes likainen.

Poni maksoi huikeat 0,50e :D Samassa pöydässä oli aseteltu nätisti vierekkäin useita poneja, mutta kaikki muut olivat feikkejä. Hauskaa oli, että myyjä oli hinnoitellut ponit koon mukaan, jotenka tämä ainut aito poni oli koko joukon halvin :P

Teeny Tinyt eivät varsinaisesti sykähdytä minua, joten en ole niitä ostellut, mutta kyllä ne kirppikseltä voi mukaan poimia :)
Mutta onhan se oikeastaan aika söpö... ;)

5 kommenttia:

  1. Oih miten suloinen ja hyväkuntoinen pikkuinen! :D Mahti löytö todellakin.

    Jos olet myymässä vanhaa versiota Tabbysta, niin täällä olisi ostaja. ;) En ole törmännyt noihin missään, vaikka sellaisen kovasti haluaisinkin itselleni. :D

    VastaaPoista
  2. Huutokauppa pystyyn! Minäkin tahdon aiemman Tabbysi, jos olet sitä myymässä. Sun löytösi on kyllä ihan mieletön, harvinainen ja harvinaisen hyvässä kunnossa ja luvattoman edullisesti! Ihan mahtavaa :)

    VastaaPoista
  3. No jopas!
    Ehkä minä sitten teen uuden merkinnän, jossa aikaisempi Little Tabby on myytävänä :)
    Siihen voi sitten vaikka kommentoida tarjouksensa, tai vaihtoehtoisesti laittaa minulle maililla tarjouksen...
    Vai olisiko suoraan huuto.nettiin listaaminen parempi vaihtoehto?

    VastaaPoista
  4. Ohoh, ompas hyväkuntonen kirppislöytö!

    Aivan ihana sinun poni-kokoelma, ja tämä blogi on kanssa oikein mukava. Luin sen tänään kokonaan läpi. :)

    Ai juu ja kiitos paljon "seuraamisesta". :)

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia ^^

    Ja eipä kestä :) Poniblogeja on aina kiva seurata ^^ Lisäänpäs muuten sinunkin blogisi tuohon minun sivupalkkiini (vai mikä se nyt on...) muiden poniblogien seuraksi :)

    VastaaPoista