sunnuntai 1. elokuuta 2010

6 kunnostettua ja orpo

Viikko sitten sain pitkästä aikaa innostuksen pienentää kunnostusta odottavien kasaa. Valitsin kuusi pientä ehostusta kaipaavaa ponia ja aloin töihin. Nämä ponit olivat tosiaan vain lähinnä pesua vailla, joten en ottanut niistä ennen-kuvia ollenkaan, ero ei mielestäni ole niin näkyvä tai välttämättä edes välity huonon kamerani avulla... (Ja olin vähän laiska, sekä kamerasta oli juuri akku loppu :P )
Tässä vihdoin hyllyyn päässeet ponit pestyinä; Firefly, Hula Hula, Tickle, Baby Sleepy Pie, Tic-Tac-Toe ja meriponivarsa UK Water Lily


Baby Sleepy Pie on ainoa "krapulavarsani" :P Ja Hula Hulan myötä sain Tropical Ponies-sarjan täyteen. Nämä ponit on kaikki paitsi Tic-Tac-Toe kirpparilöytöjä (jos oikein muistan), vaikkakaan eivät kaikki minun itseni bongaamia.

Ja tässä on nyt tämä aikaisempi Little Tabbyni, uutta kotia vailla, kun sitä kyseltiin. Se on oikeastaan muuten ok, mutta nuo karvat ovat aikamoinen hamppukasa. Vähän se on likainen ja saattaa jokunen pieni tahrakin olla. Symbolit ja silmät suht hyvät, toisessa (NDS) silmässä melko huomaamaton kuluma mustassa osassa, mutta se on vain aika pinnassa, ettei sitä kunnolla näy. DS-puolen symbolissa ihan pientä kulumaa. Kuvista näkee kuntoa aika hyvin (ensimmäisessä kuvassa valo heijastuu silmiin, eli niissä ei ole kulumilta näyttäviä kohtia mustissa osissa):




Pahoittelen hiukan huonoja kuvia, kamera ei tosiaan ole kovin hyvä :/

Jos tahdot antaa uuden kodin tälle vauvalle, niin tähän alle voi laittaa kommenttia, tarjouksia ja kysymyksiä jos jotain jäi epäselväksi :) Minulle voi myös laittaa privaatimmin sähköpostia osoitteeseen Athame87 @ hotmail.com (ilman välejä). Lopulliseen hintaan lisätään postikulut.
Adoptoikaa vauva uuteen kotiin ^^

1 kommentti: