tiistai 16. lokakuuta 2012

Kunnostus x 2


Ystäväni pelasti työpaikaltaan minulle 2 ponia. Molemmat aika reppanoita, mutta kunnostuksella molemmista tuli oikein edustuskelpoisia :)

Banana Surprise oli hiukan pahemmassa kunnossa, mutta onneksi pelastettavissa suht pienellä vaivalla, koska tussi- tai muita kynäsotkuja ei ollut.


 Poni oli aika likainen ja joku oli hiustenleikkuunkin tarjonnut.


 Poni ei myöskään tuoksu enää.


Banana Surprise oli minulla lapsena itsellänikin, joten minulla on vahvoja tunteita tätä ponia kohtaan :D Halusin saada sen taas nättiin kuntoon :)

Toinen poni oli valkoinen Tootsie.


Sekin likainen ja karvojakin hiukan saksittu, mutta sen verran vähän ettei karvojen vaihto edes käväissyt mielessäni. Ponilla on myös vaikeuksia pysyä pystyssä.Tässä tytöt kunnostuksen jälkeen;


Pesun ja karvojen vaihdon jälkeen Banana Surprise meni myyntiin, sillä se jo omasta kokoelmasti löytyy. Sen kiharoista tuli aika villit, mutta mielestäni tälle sopii paremmin kiharat kuin suora tukka :) Uusi omistaja voi tietysti halutessaan ne suoristaa ;)

Tootsie sai vaan kunnon pesun ja karvat käsittelin suoristusraudalla. Tämä jäi omaan hyllyyni :)


Tässä olivat sitten ne jonossa olleet postaukset ja toistaiseksi minulla ei ole tänne nyt päivitettävää. Blogi jää siis enemmän ja vähemmän virallisesti tauolle.

3 kommenttia:

  1. Tulipa molemmista hirmunättejä! Tuo valkoinen Tootsie on sellainen joka omaankin hyllyyn kelpaisi, jotenkin aivan ihana väriyhdistelmä. Valkoiset ponit tosin on oma heikko kohtani..

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana valkoinen Tootsie! :) Hieman kateellinne tuosta yksilöstä olen.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteista :) Tämmöiset vähemmän vaativat kunnostukset on mukavaa puuhaa :) Valkoinen Tootsie on ehdottomasti mielestäni nätimpi kuin se kellervänvihertävänkukertava-perusversio, joten tämä oli kyllä tervetullut kokoelmaani!

    VastaaPoista